0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

De bestemming van de mensheid

TerugSeptember afgelopen jaar zijn wij aan een nieuw hoofdstuk van onze levensreis begonnen. Golden Crosses, waarin in eerste instantie alles om economie en beleggen draaide, transformeerde evenals wijzelf in een geheel andere richting. Volgens de spiritualiteit kwamen wij uit op het padloze pad. Je weet niet aan welke reis je begint en je laat je leiden door onzichtbare krachten. Zie het maar als de weg van de Boeddha. Niet vreemd dat wij op onze huidige reis een Boeddhistische tempel tegenkomen hoog in de bergen.De wereld verkeert in een onontkoombare transitie.
We worden met veranderingen geconfronteerd die wij nooit eerder meemaakten.
Niets gebeurt voor niets want het dient altijd de ontwikkeling naar het nieuwe.
Maar hoe ziet dat er dan uit?


Heel veel tijd hebben wij de afgelopen maanden doorgebracht in de natuur. In de stilte, waarbij weer nieuwe mensen op ons pad kwamen. Wij kregen tijd om ons nog verder te ontwikkelen. Waar gaat onze transformatie eindigen? De zoektocht resulteert in een emotionele achtbaan op zoek naar jezelf. Een zelf die streeft naar de ontmoeting met zijn Hogere Zelf. Een zelf die doorziet dat hij enkel goed kan gedijen in een harmonieus liefdevol collectief. Een bewustzijnsniveau waarbij het EGO zijn kleed uiteindelijk aflegt.

De eindstrijd is begonnen zoals wij al jaren aangeven. Een eindstrijd van het collectief, maar ook van het individu. En ieder van ons zit al dan niet bewust in die strijd verwikkelt. De afgelopen 7 maanden waren verhelderend, hoewel nog veel vragen onbeantwoord zijn. Maar wat wij in ieder geval geleerd hebben op onze reis, delen wij graag met u. Wellicht helpt het u? Zoals vele verhalen, van u en anderen, ons geholpen hebben.

In de trilogie “De bestemming van de mensheid” delen wij onze reis. De bevindingen waarmee wij in september afscheid namen, worden verder toegelicht en zijn inmiddels in de praktijk getoetst.

Druk op onderstaande linkjes om de verschillende delen te starten:

Deel 1: De bestemming van de mensheid
Deel 2: De bestemming van de mensheid
Deel 3: De bestemming van de mensheid


Veel liefs,

Wendy Franken en Marco Knulst

NIEUWS

Twitter