0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Podcast: De Grote Wereldcrisis van 2021

Terug


Vanwege de vele positieve reacties naar aanleiding van de Podcast première “geen bezit, wel gelukkig” was Marco Knulst 20 februari opnieuw te gast bij “Romany vraagt” van Romany van der Moezel. In deel 1 van de podcast was het centrale thema de voorgeschiedenis van 'The Great Reset' en het historische moment waar de maatschappij zich nu in bevindt.

In de nieuwe podcast “De grote Wereldcrisis van 2021” wordt ingegaan op de verbanden tussen macht, geld en geopolitiek. Centrale vragen zijn: wat is geld, wie bepaalt dat en hoe ziet ons toekomstige geld er uit? Waarom worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer, zelfs nu in coronatijd? Waarom verandert geld door de geschiedenis heen elke keer van vorm (kraaltjes, zilveren en gouden munten, Nederlandse gulden, Euro) en waarom vinden er voortdurend resets plaats? Waarom blijven centrale banken sinds de Kredietcrisis maar geld bijdrukken? Waarom wordt Bitcoin niet het nieuwe geld?

De maatschappij bevindt zich momenteel in een spannende fase die vraagt om verandering. Maar waarbij verkeerde beslissingen een ontwrichtende uitwerking kunnen hebben, zowel binnen landsgrenzen als daarbuiten. Het huidige kantelpunt gaat ook gepaard met een verandering van ons financiële systeem en daarmee de waarde van uw vermogen. De regeringsleiders, centrale bankiers, captains of industry en andere geleerden geven al aan dat zij de wereld van een beter fundament zullen voorzien. Voortdurend roepen zij: ‘Build Back Better’. Maar hoe aanneembaar is dit, wanneer juist zij aan het hoofd hebben gestaan van de huidige ontsporing?

“It is well that the people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be revolution before tomorrow morning”
 
– Henry Ford, Ford automobiles–

In deze podcast trappen wij af met deze wereldberoemde quote van industrieel Henry Ford. De elite eigent zich steeds meer toe en de 1% rijksten bezit meer dan 50% van alle bezittingen. Echter, de onrust en instabiliteit van ons financiële systeem wordt groter en groter. Centrale bankiers blijven maar geld pompen in het systeem om de illusie in stand te houden. De geschiedenis leert echter dat het volk vanzelf het vertrouwen verliest in het geld en het systeem. Met een grote waarschijnlijkheid bevindt de wereld zich momenteel bij een grote omslag die verstrekkende consequenties zal hebben. Dit soort transitieperiodes gaan in de geschiedenis altijd gepaard met onrust, zowel nationaal als internationaal. De illusionisten, de elite, probeert opnieuw het volk te misleiden voor de fouten die ZIJ hebben gemaakt. Niet u!

Wilt u meer weten over de visie van Golden Crosses? Bel of mail ons gerust. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-138 217 82 en via e-mail info@goldencrosses.nl

 


NIEUWS

Twitter